Livet er så bra med Michael!


Tenkte jeg skulle skrive ett litt klissete innlegg for en gangs skyld. Hehe! Jeg setter så fryktelig pris på min kjære Michael. I går satt jeg å ventet på at han skulle komme fra jobb, og jeg kjente sommerfuglene i magen. Deilig følelse! Som jeg aldri trodde jeg ville få. 

Michael støtter meg i absolutt alt ! Det er så godt å ha en så god medspiller og kjæreste. Kjærlighet er faktisk mye mye mere enn bare en forelskelse.Og tror jeg ikke alle tenker på når de hiver seg uti ett forhold. Det er veldig viktig at man kan ha det fint sammen hele tiden, ikke bare i begynnelsen. 

Alle forhold byr jo på utfordringer, men jeg vet man ofte blir sterkere sammen av det. Man må løse ting sammen og samarbeide om det meste. Men det er godt med Michael, vi forstår hverandre, og tilpasser oss hverandre. Det må man jo bare. Dessuten er han en så flott stefar!


 

Endelig har jeg funnet mannen i mitt liv. Endelig har jeg det helt perfekt! Verdens beste kjæreste, venn, støttespiller, stefar og person! Jeg elsker deg Michael <3

 


  

lisarorvik
Du er så heldig, kjempe fint bilde :)
12.11.2015, 09:24
URL: http://Lisarorvik.blogg.no
Nicole Touch
fantastisk flott blogg, skikkelig inspirende man får av å lese denne flinke bloggeren. Ønsker deg en knallbra dag videre, btw så er du velding pen, WOOOW <3
12.11.2015, 09:26
URL: http://beonite.blogg.no
Emilie&Linda-mor&datter <3
Nicole Touch: Tusen takk, det var veldig hyggelig sagt av deg :)
Ha ei god natt :)
13.11.2015, 00:22
URL: http://emilieprincess.blogg.no/
Emilie&Linda-mor&datter <3
lisarorvik: Takk, synes det bildet er så koselig :) Ha en flott og god natt :)
13.11.2015, 00:22
URL: http://emilieprincess.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    Blogg adresse:

    Kommentar:25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits