Da jeg var liten...


Ungene i dag de leker ikke cowboy i skogen, de lager ikke olabiler. Unger i dag får ikke engang lov å klatre i trærne! jeg synes det er for ille at det skal være sånn. Ting var bedre på mange måter før. Det var enklere. I dag bruker unger for mye tid på tvspill og nettbrett. Jeg har en datter på 8 år selv, og det blir faktisk en del ipad og tv innimellom. Men det kommer faktisk av at det er sånn det er i dag. Ungene går ikke bare å ringer på døra til hverandre her. Vi voksne avtaler det som regel. Da jeg var liten syklet jeg til venninne mine eller ble kjørt, selv om de ikke alltid visste at jeg skulle komme. Når jeg vokste opp som liten så hadde vi jo ikke mobil. Mobil fikk jeg i 6 klasse tror jeg. Det var med stor antenne til å dra opp og greier. 

Jeg skulle ønske ungene i dag var mere ute å lekte naturlig. Ikke planlagt hele tiden. Men Emilie blir stadig større og det er ikke lenge til hun kan begynne å sykle og gå til venninner selv. Det blir nok stor stas for både meg og Emilie :)Det er helt utrolig hvor fort unger vokser egentlig, hvor mye unger utvikler seg. For hvert år som går nærmer de seg mere og mere litt mere voksen liksom. Tenkte over hvor fort Emilie har blitt stor i går. Emilie fyller 8 nå på søndag som kommer. Og gjett om ho gleder seg. Stor jente!

Jeg hentet Emilie på SFO her en dag og Emilie spør meg hva vi skal gjøre den dagen. jeg svarer at Michael har bursdag, så vi skal feire litt bursdag. Noen av de andre jentene som sitter rundt bordet med Emilie kikker på meg å lurer på hvor gammel han blir. Jeg svarer at han blir 24. Jentene synes han var "liten" som de sa, og lurte på hvor gammel jeg var. "28" svarte jeg, men de dåna helt og sa tilbake: "moren min er 42 eller noe....." hehe, ja det er jo sånn i dag, forskjeller her og der... 

Men nå skulle jeg egentlig skrive mere, men må nok gå... 

Vi blogges :)

-Linda Michelle Kvam


  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    Blogg adresse:

    Kommentar:25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits