Har du rastløse ben?


Det har nemlig jeg! Jeg visste ikke at det var noe som het rastløse ben engang. Etter lang tid med søvnløshet så sjekket jeg opp dette en natt det var helt ekstremt. Jeg tok opp mobilen å søkte på "urolige bein". Jeg fikk da opp masse om dette, og at det er kjempe mange andre som sliter med rastløse bein. Det er faktisk en "sykdom"... Etter mere søking på nett, skjønte jeg at jeg hadde rastløse ben som det heter.

  

Det kjennes ut som om noen kiler meg på beina, eller at noe rister inni beina på en måte, så jeg må riste og flytte på beina mine for å prøve å riste det av meg. Utrolig slitsomt! Så jeg bestemte meg for å gå til lege å si dette, og forklare hvor mye det plager meg og går utover nattesøvnen min. 

Legen min sa at det var mange som hadde rastløse ben, og det fantes medisiner for det. Medisiner som gjør at man ikke får disse omtrent ukontrollerte bevegelsene. Jeg var skeptisk til de nye medisinene, men gav det selvfølgelig en sjangs. Jeg har merket at de hjalp veldig, men først nå som jeg ikke har tatt det på flere dager; merker jeg at jeg trenger de, og at de hjelper. Jeg våkner flere ganger om natta uten medisiner, sliter også med å falle i søvn. 

 

Så de som har rastløse bein,  men ikke har gjort noe med det; snakk med legen din. Jeg har iallefall fått en bedre nattesøvn av dette ! :)


  

Veronica S
Seriøst? Kanskje det er det jeg har. Hørt at mine bein beveger seg non-stop om natten..men jeg sover godt da.. men ikke alltid den vedsiden av meg.
10.09.2015, 10:56
URL: http://missmusicalqueen.blogg.no
Du hadde ikke akkurat så god søvn i natt kjæresten min <3

Jeg elsker deg <3
10.09.2015, 21:02
Emilie&Linda-mor&datter <3
Anonym: Nei, men sover alltid bedre med deg uansett :)
Elsker deg kjæresten min <3
21.09.2015, 11:59
URL: http://emilieprincess.blogg.no/
Emilie&Linda-mor&datter <3
Veronica S: Mulig det, for jeg fikk sjokk selv da jeg leste om dette og har såå mye bedre nattesøvn nå!
21.09.2015, 12:00
URL: http://emilieprincess.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    Blogg adresse:

    Kommentar:25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits