De kattene altså ....


Som jeg skrev i forrige innlegg; så har vi jo fått oss katt. Ho er jo ganske så liten enda, så det er for tidlig å slippe ho ut på egenhånd. Heldigvis har vi en liten balkong som hun kan ha doen sin på, og få frisk luft. Det fungerer veldig bra. 

Men det fungerte ikke så veldig bra da jeg våknet til morgen i dag. Jeg fant kun Tiara, ingen Sussi. Sussi som er den mest lekne av de to burde absolutt vært der. Jeg gikk ut på balkongen å ropte: "Sussi!!" ..... Og gjett a, Sussi står faktisk helt nede på bakken å ser opp mens hun mjauer. Gud vet hvor lenge hun har stått der, men jeg er enda glad for at hun ikke forsvant, og at hun heller satt der å venta. Dette er vel 3 eller fjerde gangen det skjer med kattene mine her. Så nå skal Sussi ha forsikring også!

Makan til vimsekatt! Skolen har jo startet opp igjen og Emilie koser seg på skolen. Skolen hennes skal rives, så hun går på en midlertidig skole inntil den nye er satt opp. Hun kviet seg litt for å gå på ny skole med 3 etasjer istedet for 3, og masse nytt. Men det går SÅ bra, og det er jeg glad for. Det er som jeg sier til Emilie, hun kommer jo til å få den fresheste skolen når den er ferdig, selv om jeg skjønner at det er kjipt å bytte. Heldigvis bytter de ikke elever og personale, så disse 2 årene tror jeg vil gå kjempe bra :)


Her er den store 3 klassingen min ! 

Da jeg kom inn på rommet hennes skulle hun ta gruppebilde av bamsene sine. Hehe, det er liksom ikke bare 1 kosebamse her heller, de flyter over jo :P Emilie poserer strålende fornøyd med alle bamsene sine! 

Nei, nå er det på tide å gjøre resten av dagens gjøremål. Som å handle, hente Emilie, lage middag og gjøre husarbeid! 

Synes det er kos å ha noen å ordne for hjemme og stelle for jeg :) 

Som dere ser så er jeg mye flinkere til å blogge igjen, så nå skal jeg holde det sånn også!

Blogger mere i morgen:) 

-Linda Michelle 


  

laylow x 👀
Flotte bilder ☆
31.08.2015, 14:35
URL: http://coka.blogg.no
Emilie&Linda-mor&datter <3
laylow x: Tusen takk :)
31.08.2015, 14:37
URL: http://emilieprincess.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    Blogg adresse:

    Kommentar:25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits