Har du noen gang gitt penger til en tigger med ett sovende barn på fanget??


Jeg gir ikke tiggere penger jeg Av den grunn at jeg vet de ikke har det så ille som det skal se ut som. Her i min hjemby er det noen tiggere. Grunnen til at jeg ikke ser på dem eller gir dem så som ei krone har mye med at det er faktisk ikke så synd på ALLE. Mange av tiggerne i min hjemby går å kjøper wienerbrød, 20 røyk og kanskje en red bull på butikken, mens de lar noen andre sitte å passe på den krønsja pappkoppen dems. Altså jeg mener, de har nok lite penger, men wienerbrød og røyk? Er det det dem kjøper seg for penga noen dytter ned i koppene dems? Makan.....

Det er min mening om tigging. Mange mener kanskje det samme. Men hva tenker du den dagen du ser ei ung dame med ett sovende barn på fanget sitt. Foran seg har hun pappkoppen og håper på å få inn noen penger. Og jeg tipper mange gir kvinner med sovende barn på fanget penger. De vil jo at barnet skal få mat, og at moren skal ta seg av barnet sitt. 

Men det er ikke sånn. Pengene du smiler å putter oppi pappkoppen er doppenger. Så moren kan kjøpe dop for at barnet skal ligge der å sove hele dagen. Så folk skal få vondt av dem. Det er barnet det er synd på ! Moren får inn mye mere penger ved å ha ett dopet sovende barn på fanget, enn ikke. Folk får jo vondt av det stakkars barnet som de kanskje tenker ikke har mat omtrent. Men dessverre ligger de der dopet hele dagen for å vekke oppmerksomhet å få folk til å gi de penger. Jeg kan ikke fatte og begripe hva disse mødrene tenker på! Ikke vet jeg om andre styrer over disse kvinnene og barna, men dette er totalt sykt! Jeg kommer aldri i mitt liv til å gi penger til noen med ett sovende barn på fanget. Da kommer jeg heller til å ringe politiet! 

Har du sett en tigger med ett sovende barn? 

har du hørt om lignende?

Ville du gitt kvinnen penger? 

-Linda Michelle

 

 

  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    Blogg adresse:

    Kommentar:25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits