Tror du jeg blir glad når du forteller meg at jeg er så tynn at jeg må gå inn?


Nei det blir jeg IKKE. Noen forstår det bare ikke. Noen er født med anlegg til å bli tjukke, noen med anlegg til å bli tynne. Noen spiser seg selvfølgelig større. Og noen trener seg mindre. Det vet vi jo alle. Men er det ikke fint, at vi er forskjellige? Men betyr det at det er ok å si til folk at de er tynne?

Er det ok å si til noen: "oi, så feit du er a, du må jo bli sinnsykt varm!!" ? NEI! Men det visst ok å si : "Ja, du får gå inn du, fryser sikkert, du har jo så lite fett på kroppen!!".

Dette har jeg selv opplevd. Ikke å bli kalt feit, men tynn. Og vet dere hva? Det sårer minst like mye som å bli kalt tjukk. Iallefall for meg, og sikkert flere jenter. Flere jenter som meg, som faktisk ikke kan noe for at de er tynne og ikke har så mye former. Jeg har omtrent ikke former jeg. har jo ei rumpe og pupper. Men ikke no barbiegirl jeg assa. Og sånn er jeg født bare. Og alltid vært sånn. Sånn er det bare. Det går faktisk an å være tynn, med junkfood kosthold. Det går faktisk an å slite med å legge på seg. Mange skjønner ikke. Jeg kjøpte til og med proteinpulver eller hva det heter for å legge på meg på treningsbutikken jeg. Men til ingen tess. Det smakte ikke godt heller. Jeg klarer ikke legge på meg mer jeg. Jeg drikker masse cola, spiser sjokolade, junkfood, feit mat og tenker ikke på kosten i det hele tatt!

Da jeg gikk på barneskolen var det ekkelt å dusje. Jentene sa i garderoben : "Oi, så tynn du er Linda" Jeg syns det var kjempe ekkelt, å prøvde å drøye dusjen til vi ikke var alle mann inni der... Da jeg fikk disse kommentarene noen ganger tenkte jeg for meg selv at det kanskje var best å spise litt mere etter jeg ble mett. Jeg ville prøve å legge på meg. I dette tilfellet (når jeg tenker meg om i voksen tid) er jo det samme som å slenge ut til noen at de er tjukke, og personen til slutt får anoreksia. Altså jeg ville spise mer for å bli tjukkere. Mamma og pappa merket dette når jeg sa noen ganger "er egentlig kjempemett men få litt til a". Det var ikke helt meg. Så dette varte heldigvis ikke lenge.

Her er jeg lita jente som koser meg med is på ringshaugstranda. 

Jeg hadde ei venninne som var fæl til å fortelle meg hvor tynn jeg var hele tiden. Og ho visste jo at jeg spiste like mye godteri som ho, drakk like mye cola som ho. Spiste like mye junkfood som ho, men jeg fikk ofte høre hvor liten og tynn jeg var. Jeg sa aldri til ho at ho var litt lubben. Det ville vært slemt. Om hun hadde spurt meg, hadde vært en annen sak, spurt meg om ho synes jeg mente ho var litt tjukk. Da hadde jeg svart ærlig. Om jeg hadde spurt ho om jeg var tynn og ho hadde svart hadde jeg godtatt svaret. Men var lite moro å høre det titt og stadig hvor tynn du var.

7 klasse (?)Her går jeg på ungdomskolen...

Etter jeg sluttet på skolen så hørte jeg faktisk ikke så mye bemerkninger om kroppen min mer. Det var igrunn ganske deilig. Helt til jeg ble gravid. Da la jeg på meg 30 kilo, og var ikke flisa lenger. Jeg var en hvalross iforhold til hva alle har sett meg i alle år. Og det fikk jeg selvfølgelig høre da. jeg visste jo at det var min egen feil. jeg selv som spiste som en helt gjennom hele svangerskapet. Jeg var ofte redd for at Emilie ikke skulle få i seg nok mat. (jaja, kall meg rar da) Da fikk jeg merke hvordan det var å bli kalt tjukk også. Jeg hadde ett håp om at jeg ville gå ned noen av de 30 kiloene etter Emilie ble født, men det var sårende å bli kalt feit og igrunn. Så da vet jeg hvordan det føles også! Hadde det ikke vært pappa'n min som jeg veit tuller med meg med alt, hadde jeg klikka. Han greide å si til meg da jeg lagde mat til oss: "Oisann, nå ser jeg ikke komfyren engang, Linda! BARE hekken din!" Men fikk høre andre "ekle" kommentarer av andre som jeg ikke likte å høre. Til og med ansiktet mitt var annerledes. Alt. 

 Da blei jeg visst plutselig feit for folk da...! Ja, rompa mi var SVÆR! 

Så ble Emilie født og jeg datt ned på ei grei vekt, som jeg gjerne kunne beholdt... 63 kilo. Men så plutselig ble kroppen seg selv etter litt tid, og jeg er som vanlig igjen, før jeg fikk Emilie. Jeg får bare godta det, for det er visst sånn jeg er, og sånn jeg er skapt. Jeg trodde jeg skulle slippe å få mere kommentarer i voksen alder. Iallefall av voksne folk. Men da jeg sto ute å tok en røyk med de andre etter maten etter en middag, fryser jeg og vil inn. Da får jeg høre etter meg: "Ja, du får gå inn du. "Du fryser nok med så lite fett på kroppen". At det går an tenkte jeg. Nå begynner det igjen. Ei voksen dame sto å sa dette. Jeg kan ikke fatte. Står ho å roper: " Ja, dere andre kan være her i kulda, dere er jo så feite". NEI. Hvorfor i pokker kalle meg tynn da?? Det er "mobbing" !! Egentlig kunne jeg kutta ut de gåsetegna der, men det er egentlig mobbing...


 Ja, sånn ser jeg ut. Åssen ser du ut? 

Og en annen ting og: Forskning viser at man ikke nødvendigvis fryser av å ha lite fett på kroppen heller.

Fysiolog Randi Reinertsen Sier at Varmetapet skjer gjennom overflaten av kroppen, og påvirkes av kroppens form og isolasjon. Hun sier og at det betyr ikke at tynnere folk automatisk fryser mer, musklene har også mye å si. I tillegg til god blodsirkulasjon i huden. Det fører varme fra kroppskjernen til huden. Temteraturen siger, og vi blir varme.

Men samme det egentlig, uensett....

Om man slanker seg, og ander ser det og er bevisste på det er det oppmuntrende for den som slanker seg å høre "oi, nå er du blitt tynnere nå!". Og det blir jo såklart en annen sak..Jeg kan ikke fatte hvordan det er "greit" å kalle ett menneske tynn. "Oi, du er tynn" liksom... Men at det er slemt å si at noen er tjukke. Men i dag er det dessverre sånn. Det blir snakket om de som er tynne rett foran nesa på oss, og de som er tjukke blir som regel baksnakka om det. Ganske stygt synes jeg. 

BEGGE DELER ER LIKE SÅRENDE!

Tenk dere om før dere forteller noen at de er tjukke eller tynne. Begge deler er like sårende. Selv om du kanskje ikke tror det. 

Å, det var jammen godt å få ut! Syns du det er hyggelig å bli kalt tjukk eller tynn? 

-Linda#Tynn #tykk #tjukk #feit #sårende #norgeidag #former


  

Så bra skrevet, stå på videre og ha en fin dag! :)
13.03.2014, 14:39
URL: http://rikke95.blogg.no
Emilie&Linda-mor&datter <3
Anonym: Takk! Og takk det samme :)
13.03.2014, 14:40
URL: http://emilieprincess.blogg.no/
Mia
Takk for kommentar =)
13.03.2014, 15:07
URL: http://miamerethe.blogg.no
Karoline Johannesen
Jeg tror det bli kalt tynn kun er et kompliment for de som pleide å være store og har ønsket å bli tynne helt utrolig.

Men for de i den situasjonen at man ikke kan legge på seg så blir det noe helt annet.

Å være tynn er bra det, men kun når det er noe man ønsker selv. Ønsker man ikke å være veldig tynn og ikke får gjort noe med det så er det et like stort problem som å være tykk.
13.03.2014, 15:08
URL: http://Thegirlydiary.blogg.no
Emilie&Linda-mor&datter <3
Karoline Johannesen: Ikke vet jeg. Men jeg var i overkant tynn. Og det kan jeg og kunne ikke noe for. Utrolig sårende uansett. Jeg klarer faktisk ikke å legge på meg. Jeg blir ikke tykkere. Jeg har prøvd :/ Men eneig, bra å være tynn når man ønsker det selv. Og ha den kroppen man ønsker selv. Så ja, det er like stort problem. men det er det mange som ikke skjønner... :/
13.03.2014, 15:14
URL: http://emilieprincess.blogg.no/
Emilie&Linda-mor&datter <3
Mia: :)
13.03.2014, 15:14
URL: http://emilieprincess.blogg.no/
kidsandcake
Jeg vet akkurat hvordan du har det!! Å det er så fælt at det er slik det skal være den dag idag :/

Jeg har bestandig vært undervektig, men aldri hatt problem med det! Jeg har vært fornøyd med kroppen, å aldri følt meg syk, selv om jeg var tynn.

I svangerskapene gikk jeg opp nesten 20kg, å jeg fikk også rumpe :P *for første gang i mitt liv*

Men etter svangerskapene gikk jeg ned, og mer til, å har begge gangene endt opp under før-vekta.

Men jeg tenker at sånn er jeg, og sånn er det ;)

Fint at du skriver om det, så kanskje andre tenker seg litt om!!

Idag er det jo slik at å kalle noen feit er ikke greit, men å kalle noen tynn er greit.

Å for min del må det bare være slik, bryr meg ikke så mye nå lenger. Men for noen på barneskolen/ungdomskolen er det ikke noe særlig.

Så fint du får det frem i lyset ;)
13.03.2014, 15:23
URL: http://kidsandcake.blogg.no
Emilie&Linda-mor&datter <3
kidsandcake: Godt å høre at det ikke bare er meg som opplever dette. Det er ganske sårende. men det er slik jeg er, så folk får godta det, og la vær å slenge bemerkninger om det. Jeg ser jo meg selv... Slik som sikkert tykke ser seg selv...

Takk for at du sier det, tenkte jeg skulle skrive ett innlegg om at vi tynne faktisk føler oss mobba vi også. Ikke riktig. Det er greit å si tynn, men ikke feit. Det er noe som skurrer for meg. Iallefall for meg som ikke kan noe for vekta mi. Nå blir jeg meg ikke stort, ble veldig lei meg da ei voksen dame sa det til meg med flere til stede bare nå senere etter jeg fikk emilie, og det var usyselig å høre :(

Takk for at du likte innlegget mitt.

Ha en kjempe fin dag :)
13.03.2014, 15:31
URL: http://emilieprincess.blogg.no/
Mamma Hill
Jeg skjønner det ikke er morro, men det beste du kan gjøre i de situasjonene er å stoppe opp, få god øyekontakt med dem og fortelle dem tydelig at du missliker det fordi det er for deg et negativ måte å bli sett på, fortalt til o.l , og har du sagt det tydelig, så ignorer resten. Vis ikke de vil høre - så må du bare drite i det (lettere sagt enn gjort - I know, men det må bare øve på! Det er trikset) ! Men kan forstå du relaterer det til negative minner og derfor dette er hardt for deg.

OG det viktigste er at du er frisk, rask, sunn og fornøyd med deg selv. Når du føler du er det og er det, ja da skal du se kommentarene kan komme å gå som du vil. Jeg har hvertfall trua på at det skjer da xD SELV, jobber jeg med nedover i vekt for øyeblikket. MYE igjen, men i god gang. Men håper jeg selv blir likgyldig etterhvert når ting går mye bedre, selvtilliten min bygger seg opp og jeg blir en fornøyd og lykkelig person.

Men husk å fortell dem hvordan du føler når du reagerer på ting som blir sagt :) Da har du større sjanse for at ting blir bedre, og vis de ikke hører - så gjenta det gang på gang.. De blir etterhvert beviste på det, og de slutter vertfall med det etterhvert. OG VIS IKKE, så må du bare ikke snakke med de vis mulighet.. Unngå det som kan skade deg i større eller mindre grad av mulighet av det...
13.03.2014, 17:14
URL: http://mammahill91.blogg.no
utveksling2014
Bra skrevet, masse koselige bilder ! :)

Hadde satt stor pris på om du kunne stemme på meg! :) Da hjelper du meg utfører drømmen min. Det tar 2 sekunder, veldig enkelt. Instruksjonene ligger på bloggen min :) Er evig takknemlig for at du hjelper meg med å utføre drømmen min !

Ha en fortsatt fin dag !
13.03.2014, 17:24
URL: http://utveksling2014.blogg.no
cathrinehenriksen - EN KRIGER FRA EN ANNEN VERDEN
Kjenner meg igjen i noe av det du skriver , da jeg var liten var jeg den tynneste jenta i klassen og tro meg det fikk jeg høre , også har jeg hørt det i voksen alder når jeg lå på sykehus å hadde mistet mye muskelmasse ( ja for jeg er jo glad i å trene på meg synlige muskler ) Så jeg synes virkelig ikke det er noe gøy å bli kalt tynn , det er like ille som å bli kalt feit (noe jeg også har blitt kalt en gang jeg hadde litt mye muskelmasse ) folk skjønte ikke det var muskelmasse og trodde jeg hadde lagt på meg fett . Så enig med deg ingen av delene er hyggelig å høre .

Bra skrevet forresten :)) Litt kjipt å lese , men det er jo slik verden har blitt dessverre :/
13.03.2014, 18:53
URL: http://cathrinehenriksen.blogg.no
Torill Celine
Kjempe bra skrevet, Linda!

Jeg syns du er sterk jeg :) Og jeg forstår godt at det ikke er noe hyggelig å bli kalt for tynn, det er respektløst.. Syns du er perfekt som du er jeg. Og jeg misunner faktisk kroppen din. Stå på! :) <3
13.03.2014, 19:06
URL: http://frktcat.blogg.no
ole magnus
bra skrevet, skjenner meg igjen i en del av det. har selv alltid vært tynn når jeg var liten frem til jeg gikk inn i forsvaret da jeg la på meg fra å veie 55kg til 70 kg som jeg i dag også veier. så fikk hele tiden på barneskolen du må sette på deg mer klær, gå inn så du ikke fryser. man er jo bare skapt som man er skapt. så godt skrevet av deg.

klem
13.03.2014, 19:21
URL: http://omsg.blogg.no
Stine
Kjempe bra at du tar opp denne siden av saken også. Det er så lett å glemme seg siden det er så mange som snakker om at de vil bli tynnere osv. men det er jo ingen unnskyldning for at man ikke skal tenke seg om før man sier at noen er tynne, eller tykke.

Personlig er jeg fornøyd med kroppen min og det gjør ikke noe om noen kaller meg tykk eller tynn. Men det betyr ikke at alle føler det slik! Vi er jo forskjellige alle sammen og man bør respektere det! :)
13.03.2014, 20:04
URL: http://ripegutu.blogg.no
Nina
Så lenge du trives og er fornøyd med deg selv sier jeg.

Selv skulle jeg gjerne gått ned noen kg selv om jeg gikk ned endel ifjor vinter,men har gått litt opp igjen,blæh!!

Hater magen min som velter over buksekanten.
13.03.2014, 20:33
URL: http://mammantiljessica.blogg.no
Emilie&Linda-mor&datter <3
Nina: Ja, eller jeg kunne selvfølgelig ønske jeg hadde litt mere former og veide noen kilo mere, men etter 26 år i denna kroppen så godtar jeg meg selv for den jeg er nå. Er bare så trist at folk skal slenge med kommentarer...

Huff, skjønner, det er sikkert ett irritasjonsproblem for deg også. Ikke moro å ha det sånn.
13.03.2014, 21:14
URL: http://emilieprincess.blogg.no/
Emilie&Linda-mor&datter <3
ripegutu: Nei det er slett ingen unnskyldning. Folk tenker for lite før de snakker synes jeg. Håper folk snart kan forstå at jeg kan ikke noe for at jeg er tynn...!

Kjempe bra du er fornøyd med kroppen din :) Vi er alle forskjellige, og det er jeg jammen glad for! :)
Ha en fin kveld :)
13.03.2014, 21:15
URL: http://emilieprincess.blogg.no/
Emilie&Linda-mor&datter <3
ole magnus: Ikke no hyggelige kommentarer å få slengt etter seg det nei. Men de tenker seg ikke om. Takk for det. Var deilig å få det ut! :) Ha en fin kveld :)
13.03.2014, 21:17
URL: http://emilieprincess.blogg.no/
Emilie&Linda-mor&datter <3
Torill Celine: Tusen takk. Nei, jeg syns det er stygt av folk jeg assa. Men men... Dem får kalle meg hva dem vil, jeg blir ikke tjukkere av det heller, haha :P :) Takk for det. Hjelper å høre!!
13.03.2014, 21:18
URL: http://emilieprincess.blogg.no/
Emilie&Linda-mor&datter <3
cathrinehenriksen: Samme her. Fikk høre da jeg lå på sykehuset jeg og at jeg måtte drikke sånn proteingreie før jeg reiste hjem, for jeg var jo så tynn. Da reagerte mamman min som var der for å hente meg. Og sa : "Hallo, jenta mi har alltid vært tynn". Det var deilig å slippe å forsvare seg selv der og da... Nei det er virkelig ikke hyggelig i det hele tatt. Slik er verden i dag ja dessverre, men men... Jeg hever meg over det jeg :) :) Tusen takk! Ønsker deg en kjempe fin kveld <3
13.03.2014, 21:20
URL: http://emilieprincess.blogg.no/
Emilie&Linda-mor&datter <3
utveksling2014: Takk :D Skal ta en tur innom!
13.03.2014, 21:21
URL: http://emilieprincess.blogg.no/
Stine D. Furuhaug
Utrolig bra skrevet, og enig med det mest av det du skrev :)

Jeg er helt enig med at det er like sårende bli kalt begge deler, for begge tingene går lett annen å sett i hode på en osv :)

Ha en fortsatt fin kveld :D
13.03.2014, 21:23
URL: http://www.stinedf.blogg.no
Emilie&Linda-mor&datter <3
Mamma Hill: Hm, ikke no dumt triks nei... Skal jeg gjøre en annen gang. Prøve iallefall. Men ikke så lett når tankene farer rundt i huet, og jeg blir ofte fort irritert på folk som slenger dritt.... Men takk for tipset!

Jah, jeg er frisk og rask og mangler ingenting i kroppen min. Så ingen bekymring.. Så da trenger ikke de andre bekymre seg over meg heller :P Tipper det er kjempe vanskeilig å slanke seg, men om man har troa, så kanskje det går. Nå vet jeg lite ang slanking, men jeg unner deg resultatet du vil ha. Men jeg synes du er fin som du er uansett jeg da :)

Ja, jeg skal si det til folk jeg " Tror du jeg synes det er hyggelig å bli kalt tynn?" Da tenker jeg dem sliter med å svare for seg... Du er smart du :) Takk for godt svar og gode tips frøken :) Ha en fin kveld :)
13.03.2014, 21:25
URL: http://emilieprincess.blogg.no/
Emilie&Linda-mor&datter <3
Stine DF: Tusen takk :) Ja det er like sårende begge deler... Ha en fortsatt fin kveld du også :)
13.03.2014, 21:32
URL: http://emilieprincess.blogg.no/
Lotta
Er like fælt å bli kalt alt for tynn som feit synes jeg!
13.03.2014, 22:39
URL: http://lottasalbuvik.blogg.no
Emilie&Linda-mor&datter <3
Lotta: Ja, absolutt!!
13.03.2014, 22:53
URL: http://emilieprincess.blogg.no/
readandloveit
Du er utrolig pen! Skjønner ikke hvordan folk kan tenke at det er ok å si til en at hun/han er alt for tynn. Håper du har en fin kveld videre :)
13.03.2014, 23:13
URL: http://readandloveit.blogg.no/
Emilie&Linda-mor&datter <3
readandloveit: Takk, det var koselig å høre :) Slemt å si ja... Ha en fin kveld du og :)
13.03.2014, 23:16
URL: http://emilieprincess.blogg.no/
Ann-Elin
Skulle ønske folk kunne fokusere mindre på vekt. Da hadde verden vært et bedre sted...
13.03.2014, 23:42
URL: http://annelingalik.blogg.no
Emilie&Linda-mor&datter <3
Ann: Ja mye bedre. verden er blitt så fokusert på kropp i dag .....
13.03.2014, 23:43
URL: http://emilieprincess.blogg.no/
Geriatriks
Det snodige er jo...sett utenfra ifra et mannsperspektiv... at selvom veldig mange av dere damer nå reagerer med rette på begge deler av kroppskommenteringen i samfunnet...så er det nettopp de bloggerne som skriver side opp og side ned om nettopp kropp osv som har et ufattelig antall lesere daglig...
14.03.2014, 08:42
URL: http://www.geriatriks.blogg.no
cathrinehenriksen - EN KRIGER FRA EN ANNEN VERDEN
Enig med deg , best å heve seg over og takk du får ha en super start på helgen :))
14.03.2014, 08:58
URL: http://cathrinehenriksen.blogg.no
Emilie&Linda-mor&datter <3
cathrinehenriksen: Jah, vet den blir super duper :) Ha en fin helg du og frøken :)
14.03.2014, 09:19
URL: http://emilieprincess.blogg.no/
Emilie&Linda-mor&datter <3
Geriatriks: Ja mulig det.... Utifra en manns øyne er dette bare "luksusproblem"....
14.03.2014, 09:20
URL: http://emilieprincess.blogg.no/
cathrinehenriksen - EN KRIGER FRA EN ANNEN VERDEN
Takker <3
14.03.2014, 09:24
URL: http://cathrinehenriksen.blogg.no
Emilie&Linda-mor&datter <3
cathrinehenriksen: <3
14.03.2014, 09:49
URL: http://emilieprincess.blogg.no/
Mamma Hill
Godt du tok det som positiv tilbakemelding :) Var litt redd det skulle virke negativ og "bare bare" tips :P Men jeg har vært på et kurs nå som jeg har lært det at jo tydeligere du er jo bedre resultat får du :) og er man ikke der i dag, må man bare øve seg vis man vil ha en forandring :D det kan ta tid, og det kan ta kort tid... ^^

For jeg skal innrømme jeg missunder deg, men jeg FORSTÅR fult og holdent at du missliker det til tross for hva du sammenligner det med av erfaring. Men du er en pen dame, så bare øv på og ikke ta det til deg, og vær ærlig når det er noe som får deg til å føle deg "dårliger", for det er viktig at du har det bra :)

Og nei, ned i vekt er heller ingen lek :'( huff... Men jeg skal ikke gi opp denne gangen ^^ hehe... Men takk for gode ord :D
15.03.2014, 18:34
URL: http://mammahill91.blogg.no
wendysinfamilie
Jeg har alltid vært veldig tynn men når jeg bikka 30 da ble jeg mer normal og nå etter svangerskap sent i 30 årene så er jeg fortsatt normal ja hva er normal da he he ble vist ett nytt spørsmål det, men ett par kilo tar jeg forhåpentlig vis av før sommeren er over oss..

Klem
15.03.2014, 22:13
URL: http://wendysinfamilie.blogg.no
Emilie&Linda-mor&datter <3
wendysinfamilie: Hehe! Det kommer med alder'n og sier dem.... :) Syns alle skal værefornøyde så lenge vi erfriske og raske jeg :) Ha en fin dag. Klem :)
16.03.2014, 12:33
URL: http://emilieprincess.blogg.no/
Emilie&Linda-mor&datter <3
Mamma Hill: :) Ja, regna ikke med at du mente noe vondt ;) Men det er helt sant. Bedre å si ting som det er, være mere rett frem, og tydelig. Men sliter med det noen ganger. men nå skal jeg si ifra selv om noen MÅ nevne det.

Ja, jeg kan på en måte forstå, for mange er kanskje misunnelige, men det er ikke gøy å gå gjennom ett liv uten former og kropp heller.. Men nå vet jeg hvor sårende det er å bli kalt begge deler og. Så kan absolutt si at begge er like sårende... Takk for gode ord. Det var veldig fint sagt av deg. Du er ei flott dame du og. Vi må være stolte av oss selv som vi er :D

Ha en fin dag! Klem :)
16.03.2014, 12:38
URL: http://emilieprincess.blogg.no/
Stine D. Furuhaug
Jepp,dessverre..

Takk for det :)
16.03.2014, 20:10
URL: http://www.stinedf.blogg.no
Emilie&Linda-mor&datter <3
Stine DF: :)
16.03.2014, 20:23
URL: http://emilieprincess.blogg.no/
kristinerosok
Kjempefint innlegg! Merkelig dette med at folk tror det er akseptabelt og kritisere vekta til tynne, mens man ikke tykke. Frekt begge deler!
20.03.2014, 00:22
URL: http://kristinerosok.blogg.no/
Emilie&Linda-mor&datter <3
kristinerosok: Takk! Ja, synes virkelig at folk burde tenke seg litt om .... !!
24.03.2014, 09:16
URL: http://emilieprincess.blogg.no/
Fenris
Kjenner meg igjen i mye av det som er skrevet, omtrent alt bortsett fra det med svangerskap:-P. Jeg synes det er tungt å få slengt etter meg at jeg er tynn spesielt siden jeg prøver så godt jeg kan for å gå opp i vekt å holde meg der....
24.11.2015, 01:11
Emilie&Linda-mor&datter <3
Fenris: Det er kjempe vanskelig... :/ Det er ikke som alle tror med alt.... Det er faktisk like vanskelig å legge på seg .... :/
24.11.2015, 10:53
URL: http://emilieprincess.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    Blogg adresse:

    Kommentar:25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits